Samen met Avondje Uit organiseren we een programma, namelijk het Back Together programma. Dit programma is ontstaan vanuit de behoefte aan opnieuw verbinding en negatieve gevoelens jegens de situatie (corona) bij jongvolwassenen. (gemeente Tilburg, ondersteunt ons hierin) In deze tijd is het niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend om contact te maken met anderen. Zeker niet in deze huidige situatie met alle sociale beperkingen. Wij hebben dan ook besloten om de handen in een te slaan en samen het Back Together programma te organiseren, een programma die jongvolwassenen ondersteunt bij het maken van verbinding en aan de slag te gaan met mentale weerbaarheid.  

Het Back together programma bestaat uit een kennismakingsavond op 26 maart en daarna een blok van 8 wekelijkse bijeenkomsten op de vrijdagavond van 17.00u tot 19.30u waarbij we gebruik mogen maken van de locatie V39. We zullen twee blokken aanbieden. Het eerste blok start op vrijdag 2 april. Het tweede blok start in juni. Per bijeenkomst vragen we een bijdrage van € 5,00 en dit is dan inclusief avondeten. We willen zoveel mogelijk mensen uitdagen om deel te nemen aan dit programma, zodat men weer de verbinding kan leggen met anderen en door het programma te volgen weer lekkerder in zijn of haar vel te zitten. 

Het programma bestaat uit drie onderdelen, namelijk: persoonlijke ontwikkeling, samen gezellig eten en vrijetijdsactiviteiten. 

Studio Jy heeft het 8 weekse programma vorm gegeven en verzorgt het trainen van life-skills uit het relight my fire programma.

Jongeren tussen de 18 en 35 jaar kunnen zich aanmelden voor de kennismaking en/of het programma via de website: www.avondjeuit013.nl/back-together en er word dan contact met je gelegd  zodra de aanmelding binnen is. Hiermee is de aanmelding dan bevestigd. 

Wil je meer informatie? Benieuwd naar het hele programma?

Kijk dan op www.avondjeuit013.nl/back-together of mail naar info@avondjeuit013.nl