Jessica de Bont

Jessica de Bont

Yoga/Art/bew docent&jeugdprofessional

8 + 4 =

{

Coachen en lesgeven is mijn passie! Ik kijk uit om je te ontvangen bij creatieve les of een coaching.

Na mijn studie aan de sportacademie en een carrière als gym en kunstdocent werd het noodzaak om van koers te veranderen. Ik was uitgeput en niet gelukkig.

Ik besloot  het roer om te gooien en mijn leven en mezelf te transformeren naar een leven met geluk, gezondheid en succes.

Ik volgde een leiderschapstraining en werd daar echt met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik werd behoorlijk wakker geschut. Ik kwam erachter dat ik Zelf  degene ben die een leven heeft gecreëerd wat tot nu toe niet voor voldoening zorgde. Ik heb me jaren lang aangepast omdat ik mezelf schaamde voor wie ik was. Ik wilde functioneren en meedraaien met de rest. Ik deed er van alles aan om er bij te horen en om goed over te komen.

Ik heb vaak mijn ware gevoelens niet gedeeld. Ook omdat ik het niet voor elkaar kreeg om te verwoorden hoe ik dingen beleef en bekijk. Ik wist altijd al dat het bij mij vaak anders was dan bij andere mensen in mijn omgeving. Al vanaf jonge leeftijd heb ik contact met de geestelijke wereld en ben ik helderziend en heldervoelend. Ik heb er voor gekozen om dit jaren te verbergen omdat ik bang was voor afwijzing en uitsluiting in mijn omgeving.

Ook was ik er bang voor. Ik had geen idee hoe ik om moest gaan met de ook negatieve entiteiten en energieen. Ik besloot meerdere malen in mijn leven om het niet toe te laten en zo vaak mogelijk mezelf af te sluiten van mijn gevoelswereld.

Met het verbergen en blokeren van mijn gevoelens  leefde ik voor de helft. ik hield me in en leefde vanuit mijn hoofd. Wat er voor zorgde ik regelmatig moe en ontevreden was. en dat ik functioneerde vanuit een overlevingsstand.

Terugkijkend ben ik dankbaar voor alle wijze mensen die ik tot nu toe op mijn pad heb gehad tijdens mijn weg van persoonlijke groei . Deze mensen hebben mij geleerd dat ik veel meer ben dan mijn verstand en mijn prestaties. Het is een lange weg geweest ook omdat het moed vereist om jezelf te laten zien en horen. en ook om toe te geven aan alles wat je niet goed kan.

Ik leef nu weer vanuit mijn gevoel en dat heb ik ontwikkelt door levenskunst te beoefenen. Dit kan ik jou nu ook leren. Hoe jij,  jou authentieke zelf kunt zijn.

Spiriualiteit heeft nu een plek in mijn leven. Ik weet nu beter hoe ik mezelf kan beschermen tegen negativiteit en heb nu de kennis hoe ik deze kwaliteiten zoals mijn intuïtie  in kan zetten om juist jou hiermee te helpen.

act now >> ROUTE 2 U >> Studio JY

Start vandaag nog en boek een sessie of workshop

good luck!