Studio JY

Bij Studio JY kun je terecht voor individuele coachings en levenskunst. Levenskunst kun je zien als praktische wijsheden om met het leven om te gaan. Het is mijn missie om er voor te zorgen dat je (weer) met energie, levenslust en veerkracht verder kunt op je eigen levenspad.

 Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom.  

Ik hou van omdenken en buig samen met jou problemen om in kansen en mogelijkheden. 

In een intake gesprek inventariseren we op welk gebied je vastloopt en wilt groeien. Dit kan zijn: Op school, werk, je persoonlijke ontwikkeling of op relationeelgebied. Vervolgens maken we samen een plan hoe je je doelen kan bereiken. Mijn uitgangspunt is dat we werken met jou persoonlijke gaves, je houding en mind-set, Het kan zijn dat nog niet alle life-skills ontwikkelt zijn, maar no worries, die kunnen we gaan oefenen. Door middel van onze gesprekken ga jij met nieuwe inzichten de deur uit en heb je tools om problemen aan te pakken. Kunst&beweging zijn middelen die ik in kan zetten tijdens de coaching.

Hulp bij  overprikkeling 

Ik ben gespecialiseerd in het herstel van overbelasting en overprikkeling.

Bij hoogegevoeligheid kan het een probleem zijn hoe je moet omgaan met al die informatie die op je afkomt. Ook kunnen er problemen zijn bij het verwerken van deze informatie. Door overprikkeling zijn vermoeidheid en energie verlies soms een gevolg.

Wanneer je meer gaat leren over je gevoelige systeem kun je het ook in je voordeel laten werken. Je leert wat wel en niet voor je werkt en ook hoe je leert luisteren naar je gevoel. 

Na een coachingstraject  heb je meer rust,  zelfvertrouwen, energie en persoonlijke effectiviteit.  en je hebt de tools om te herstellen wanneer je overprikkelt bent.

Ook kun je bij mij terecht voor somberheidsklachten, onzekerheid, angsten, bij een afwezig gevoel (in het hoofd leven), bij overmatig denken, piekeren en een negatief zelfbeeld, eenzaamheid, vastlopen op school, werk en of in relaties.

 

“Slaap uit, Verzin altijd een excuus, breek je woord, Reageer meteen, bouw je eigen eiland, kijk niet vooruit. Succes gegarandeerd” 

inspired by Sean Covey

Aanbod individuele coaching

Eerste hulp bij overprikkeling

In deze 2 sessies gaan we kijken hoe overprikkeling ontstaat en dan met name hoe dit bij jou in het leven zichtbaar is. door kennis en praktijk oefeningen mee te geven in de sessies heb je meer grip op je energie en kun je uitputting en energie verlies voorkomen en herstellen. De theorie en praktijk die ik gebruik heb ik de afgelopen 20 jaar verzameld bij mijn eigen weg naar meer grip op mijn vermoeidheid en gebrek aan energie. 

Relight you're fire

levenskunst: Traject op maat om problemen te tackelen waar je tegen aanloopt.

Dit kunnen problemen zijn op verschillende levensgebieden. Samen gaan we kijken waarom je steeds weer vastloopt en wat er nodig is om daar verandering

in aan te brengen.

(H)artjournaling om jezelf te helen

deze coachings gaan over zelfacceptatie, energetische bescherming & herstel. Kunst is

het middel om je zelf te leren kennen te herstellen en te ontwikkelen. deze sessies bestaan uit verschillende onderdelen.

De onderdelen stem ik af op de vraag die je hebt.

Wat je van mij mag weten

1593

Kinderen en jongeren hebben bij mij crea filosofische lessen gevolgd.

27

certificaten in persoonlijke ontwikkeling

 

3

Kids van mezelf waar                                ik gigantisch veel van leer.

 

97%

gemiddelde score, hoe vaak mensen om mij lachen.