levenskunst voor kleuters, tieners, pubers en adolescenten   

Veel kinderen en jongeren hebben moeite om in het huidige school systeem mee te draaien. Ze lopen op hun tenen en voelen zich niet altijd begrepen en gehoord door hun omgeving. Ik heb vaak gezien dat deze kinderen niet uit worden gedaagd in de talenten die zij bezitten. Ze gaan zich vervelen of houden het niet bij met vermoeidheid, stress en somberheid als gevolg.

Graag help ik om te kijken hoe je kind weer lekker in zijn vel kan komen zodat hij krachtig en authentiek in het leven kan staan.

In een intake kijken we samen naar mogelijke coachingsdoelen en middelen die we in kunnen zetten om resultaten te bereiken. 

coachingsdoelen kunnen zijn: -omgaan met overprikkeling, -omgaan met faalangt, -somberheidsklachten verminderen,

-opkomen voor eigen grenzen, -inzicht in hoogevoeligheid en -stressklachten verminderen.

middelen: Kunst, coachingskaarten, muziek, beweging, yoga en meditatie.

 

Aanbod individuele coaching

Eerste hulp bij overprikkeling

In deze 2 sessies gaan we kijken hoe overprikkeling ontstaat en dan met name hoe dit bij jou in het leven zichtbaar is. door kennis en praktijk oefeningen mee te geven in de sessies heb je meer grip op je energie en kun je uitputting en energie verlies voorkomen en herstellen. De theorie en praktijk die ik gebruik heb ik de afgelopen 20 jaar verzameld bij mijn eigen weg naar meer grip op mijn vermoeidheid en gebrek aan energie. 

Relight you're fire

levenskunst: Traject op maat om problemen te tackelen waar je tegen aanloopt.

Dit kunnen problemen zijn op verschillende levensgebieden. Samen gaan we kijken waarom je steeds weer vastloopt en wat er nodig is om daar verandering

in aan te brengen.

H(art)journaling om jezelf te helen

deze coachings gaan over zelfacceptatie, energetische bescherming & herstel. Kunst is

het middel om je zelf te leren kennen te herstellen en te ontwikkelen. deze sessies bestaan uit verschillende onderdelen.

De onderdelen stem ik af op de vraag die je hebt.