Aanmelden 31 jan

info event:

Wanneer: dinsdag 31 januari van 19:00-21:00

Locatie: Poppel (Het adres stuur krijg je via een mail na aanmelding.

***************************************

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst. Het delen in vrouwencirkels is een van de meest helende vormen van samenzijn. Met liefdevolle aandacht begeleiden wij jullie tijdens deze avond. Door te verbinden met jezelf en met elkaar scheppen we een magische energie, een ruimte waarin je veilig kan zijn.

Tijdens de avond staat het ont-wikkelen van jezelf centraal. We duiken in diepere lagen van ons bewustzijn, dit door ondersteuning van rauwe cacao en meditatie.  De maan in januari staat voor reiniging.  De kracht van de maan maakt dat dingen vanzelf naar boven komen en doordat we in stilte zijn en verbonden zijn met elkaar zal het zijn weg vervolgens vinden. Wij dienen slechts te ontvangen en te luisteren naar onze innerlijke stem.

 We openen de avond met een cacao ceremonie en van daar uit starten we de sharing met het thema reiniging.  Wij werken vanuit meditatie, dans, klank, kaartleggingen,  en verschillende opstellingen,  Voel je welkom

 

Authentiek contact * Lichaam als kanaal* Volg je innerlijk kompas*Bekrachtiging door ritueel

 

De investering voor deze avond is 20 euro, inclusief *cacao ceremonie, thee en wat lekkers.

 

*Cacao is een drank die het hart opent maar bovenal verbinding brengt met jezelf en met anderen. Bij een cacao ceremonie starten we met een intentie (vanuit het thema). Daarmee bepaal jij de focus van je innerlijke reis. Met rauwe Cacao ga je dus van je hoofd naar je hart. Je komt in een ontspannen staat en heb je toegang tot de diepere lagen van je bewustzijn. Je kan op een andere manier naar jezelf kijken.